What i write is a part of me, mylife and my thoughts. It may be different from what u thought I am. But this is me and oh, THANKS for dropping by ;))
RSS

December 30, 2010

ape salah ntah.

salam ;))

nak cerita nie! smangat je.. hahaa. bukan nk canang hbs kt semua org tp sebab tgh pelik sebenarnya, so sape rajen, tlg comment eh ;)) entry ni boleh relate ngan entry lame dulu kot. yang sewaktu dengannya. .

situasi :
(mase ym ngan myfren,M. tiba tiba klua topic ni)
(letak huruf dpn je, kalau tahu, tahulaa yee ;p)


M : ika, abg-abg awk dah tunang sume, cane ?
I  : laa cane ape pulak ? biarlaa diorg tunang. awk risau nape ? hahaa
M : hehe. tak risau kt diorg. awkla. tade org nk ajak klua dating dahla :p
I  : hahaa tadelaa, takkan la smpai mcmtu. tunang baru. cewahh
M : yela skarang tunang baru, nanti laa bila dah kawin.
I  : kawin pun tapela. still abg kte jugak kan ? ehehee
M : haha. i mean, tak rasa ke u should try cari someone gak? try to go out with other guys ke?
I  : erk ? buat apee ?? kte klua jgak ngan boys, cuma bukan berdua jee. hahahaa ;p
M : haa org cakap main2. know what, my aunt ckp, we should atleast couple once skarang, atleast boleh tahu  laki ni mcm mana. kalau tak, nant dah keja mmg taklaa nk cari bf2 nie. 
M : tu la kt ckp awk shud try go out with other guys too, ni asyik2 klua with ur brothers je
I  : hahaa biarlaaa. lg best klua ngan abg kte, bebas ! hahaaa. dah laa dahlaa, drop the topic.
M : haha. org ckp main2, org ckp ubah topic. haihh.

(and i did change the subject terus. heheee ;p)

okay kalau malas nk baca, sila baca yg point penting yang dibold tue je. hahaaa. tadelaaa, i know u're concerned, thank youuuuu sangat! bagus ade kwn prihatin nie. hehee. tp, i guess u dont know me well enough to say something like that. and, salah ke if i just dont prefer to go on a date like you and others ;(
it just me. korg rasa salah ke ?

kalau dia baca nie, habislaa. hahaa ;p

8 comments:

Anonymous said...

u really do a good thing ika.for me la,i just realise in my life,kalo rase minat kat someone tue,better dah bersedia and terus kawen.takyah la nak couple nie.not really a good thing and what his aunt say is really wrong.he really need to consider what he really need to say.or this will be destroy your friendship

haikadove said...

hmm.. thanx! ;)
oh, taklaa smpai destroy friendship. just a topic to avoid kot ? hahaa
newayy, M is a she not he =p

YCL said...

xde salah ape pun. betul lagi ade. ;p

hafiz fikri said...

kecoh gila M

haikadove said...

kak as ; hehee. yeay! ade org sokong~;D

fik ; huhuu, idk why dia xpuas hati ika xde bf. adoyy..

lieyyy roslan said...

takpe kak. just buat je apa yang akak rasa patut buat :)

haikadove said...

thanxx syg ;D

epa said...

ika..xpe3..kita sokong awk..;)